In de week na Oirschot was het slecht weer en de baan van Valkenswaard was dan ook zeer slecht. Ryan houd van echte crossbanen en was dus hierdoor in zijn sas. In de training heeft onze rijder zijn KTM 50 gespaard door maar 1 ronde te rijden. Voor de start van de 1e manche was er hard gewerkt om de motor klaar te krijgen.

Met het vallen van het hek zat Ryan er goed bij met ’n 3e plaats. Later in de wedstrijd nam de rijder uit Someren de 2e plaats over en kwam ook op deze plaats over de finish .

Met de start van de 2e manche zat Ryan er weer goed bij en als 4e stuurde hij zijn motor de 1e bocht in. Even viel hij terug naar plaats 5, maar later nam hij de 3e plaats over en reed de manche ook op deze plaats uit.

In het dagtotaal behaalde Ryan ’n 3e plaats en mocht hij dus naar het podium. In de stand om het kampioenschap schoot Ryan van plaats 8 naar plaats 3, waar hij zeer blij mee was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *