OpĀ 12 maart stond de eerste wedstrijd voor het DMX kampioenschap op de kalender.

In de tijdtraining deed Ryan het goed met ’n 5e plaats en hij mocht dus als 5e ’n plaatsje achter het hek uitkiezen. Met het vallen van het hek zat Ryan er goed bij en als 3e reed hij de eerste bocht in. Na enkele ronden kwam onze rijder ten val en viel terug naar plaats 14. Toen lied Ryan zijn vechtersmentaliteit zien en reed terug naar ’n mooie 7e plaats.

Na de 7e plaats in de eerste manche was Ryan erop gebrand om het beter te doen in de 2e manche. Met de start vertrok Ryan op plaats 4 en hij nam gelijk de 3e plaats over. Na 3 ronden viel Ryan en moest op plaats 8 weer beginnen. Het rijden ging goed en hij knokte zich terug naar plaats 5. In de laatste bocht voor de finisch wilde hij de 4e plaats overnemen, maar hij reed tegen de 4e man aan en ze vielen samen. Hierdoor viel Ryan terug naar plaats 7. Met 2 keer ’n 7e plaats was Ryan 8e in het dagtotaal. Dit was niet het gewenste resultaat en Ryan wil dan ook beter doen op 19 maart in Valkenswaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *